top of page

Maksuehdot

Maksu suoritetaan tuotteesta riippuen, joko kertamaksuna tai osamaksuina. Maksu suoritetaan ennakkoon ja vastaanotetaan, joko puhelimen välityksellä tai maksutiedot lähetetään linkkinä sähköpostitse tai tekstiviestissä. Maksuvälineiksi kelpaavat Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro. Yhdistelmäkortissa voidaan valita joko debit tai credit.

Mikäli maksu koskee niin sanottua vuokrapanttia, varataan pantin summa kortilta kunnes vuokralle antaja on arvioinut, että vuokrattu kone on palautettu asianmukaisessa kunnossa ja vuokraehtojen mukaisesti. Mikäli vuokrattu kone tai lisävarusteet eivät ole vuokralle antajan arvion mukaan vuokraehtojen mukaisessa tilassa, on asiakas korvausvelvollinen. Varattu panttisumma muutetaan vastaamaan tuotteen arvoa.

Luovutuspaikalla tai asiakkaan luona tapahtuva maksu voidaan suorittaa Käteisellä tai maksupäätteellä.  Maksuvälineiksi kelpaavat Visa, Visa Electron, Maestro ja Mastercard. Yhdistelmäkortissa voidaan valita joko debit tai credit. Maksunvälittäjänä toimii Izettle.

Osa palveluista ja tuotteista voidaan maksaa laskulla tai käteisellä. Vuokralleantaja ja asiakas sopivat varauksen yhteydessä tai tuotteen luovutushetkellä kunkin tuotteen ja palvelun maksuvälineestä.

Nämä maksuehdot ovat, alkaen 01/2018, voimassa toistaiseksi.

Vuokraehdot 

Varmista koneiden ja Lisävarusteiden saatavuus riittävän ajoissa, jotta varmistut että saat koneen käyttöösi kun sitä tarvitset. Jos varauksesi ajankohta sijoittuu yli 15pv päähän varaus ajasta, veloitetaan sitovista varauksista varausmaksu joka on 30% koko varauksen määrästä. Jos varauksesi on alle 15pv sisällä tulee koko varauksen summa suorittaa etukäteen. Alta löydät tarkemmat vuorausehdot

bottom of page