top of page

Meiltä vuokraat 

KUORMAAJIA & KAIVUREITA

VUOKRAA MINIKAIVURI TAI PYÖRÄKUORMAAJA

Vuokraa minikaivuri tai muu piha-alueen ja rakennustyömaan maa-ainesten siirtämiseen tarvittavat koneet meiltä käyttöösi. Koneet saat joko noudettuna taikka toimitettuna tontille sopimuksen mukaan.

 

Toimimme pääosin Uudenmaan alueella. Minikaivurit ja muut maantyöstökoneemme ovat vapaasti saatavilla Järvenpäässä. Vuokrattava kalusto on huollettu ja valmiina työhön. Tarvittaessa kuljetamme kaivinkoneen kauhoineen ja lisälaitteineen haluamaasi kohteeseen ja annamme pikakoulutuksen kaivurin käyttöön. 

 

Minikaivureiden ja lisälaitteiden kuljetukset kohteeseenne onnistuvat myös kauttamme!  Vuokrattavat koneemme on asiakaskäyttöä varten vakuutettu (vahinkotapauksissa omavastuu 500€).


 

Helppokäyttöinen minikaivuri kaivuutöihin

Vuokraamamme minikaivinkoneet ovat helppokäyttöisiä, kumitelavetoisia mini- tai mikrokaivureita, joilla suoritat kätevästi maanrakennustyöt ahtaissa ja pienissäkin paikoissa. Ruohikon turmeltumisen telojen alla voit ehkäistä telojen alle aseteltavilla kumimatoilla.

 

Kun tarvitset koneellista apua kotipihasi maanmuokkaukseen, kevyellä minikaivurilla sekä pyöräkuormaajalla hoidat näppärästi, nopeasti ja vaivattomasti pihojen/ ojien kaivuutyöt sekä maantasoitukset ja maansiirrot.

 

Vuokrattavaan minikaivinkonepakettiin sisältyvät tarpeesi mukaan joko maakauha (40 cm), kaapelikauha (25 cm) sekä luiskakauha (90 cm), jotka ovat helposti vaihdettavissa kallistuvan pikaliittimen avulla.

Tukeva rakenteisella maakauhalla hoidat raskaatkin kuormaukset, kaapelikauhalla kaapeliojien kaivaustyöt ja luiskakauhalla saat tehtyä tasaista työnjälkeä. 
 

Bobcat X320 Turvakehikko-versiossa, ohjaaja voi tulla ulos koneesta kummaltakin puolelta, käytännöllinen ominaisuus kaivettaessa seinän ja muiden esteiden vierillä, tai kuljetettaessa konetta.  Turvakehikko-mallissa turvalevy suojaa myös jalkoja puomia käännettäessä.
 

Koneet ovat ihanteellisia työskentelemään asuinalueilla, puutarhoissa, puistoissa, sairaaloiden ja toimistorakennusten lähellä.
Melutaso pysyy alhaalla, vaikka työskentelisitkin täydellä teholla.
Meluttomat kumitelat ovat hiljaiset, pitävät ja eivätkä riko kivetyksiä.

 

AVANT Pyöräkuormaajat

AVANT 600 on tarpeeksi vahva käsittelemään painaviakin  kuormia kuten suursäkkejä, kivilavoja jne. Toisaalta se on tarpeeksi kevyt, jotta se ei riko nurmikkoja, laatoituksia eikä muita pintoja. AVANTissa kuljettaja istuu koneen etuosassa mahdollisimman lähellä työlaitetta elikkä paikkaa, mihin hänen pitää nähdä mahdollisimman hyvin.Tämä yhdessä epäkeskeisen puomirakenteen ja koneen matalan etuosan kanssa tarjoaa esteettömän näkyvyyden esim. suoraan kauhan kärkeen. Kaivuri, Lavapiikit ja lumiaura ovat esimerkkeinä muista työlaitteista, joissa tästä on suurta hyötyä. Työteho ja työn laatu paranevat oleellisesti tämän ansiosta.

 

AVANT 600 sarjassa on oikeassa suhteessa:

Kokoa tarpeeksi käsittelemään kunnon kuormia

Keveyttä niin, että se ei riko arkoja pintoja.

Tehoa niin nostoihin kuin työlaitteillekin.

Ketteryyttä, jota tarvitaan aina kun työskennellään pihoissa ja puutarhoissa.

Voimaa joka ei ole koskaan pahitteeksi.

Monipuolisuutta niin, että usein saat hommat tehtyä yhdellä koneella.

 

 

PÄIVÄVUOKRA

Koneiden päivävuokra sisältää 8 käyttötuntia. Viikonloppu pe 18:00 – su 18:00 (tai sopimuksen mukaan) sisältää 16 käyttötuntia. Viikkovuokra (7 päivää) sisältää 40 käyttötuntia. Pitempiaikaiset vuokra ajat sopimuksen mukaan. 

Soita ja tiedustele lisää vuokrattavista koneista ma-pe klo 8-20 välisenä aikana, 

 

TOIMINTA-ALUE

Kaupungit ja niiden lähialueet, joilla vuokraamme kalustoa: Järvenpää, Kerava, Tuusula, Hyvinkää, Helsinki, Espoo, Vantaa.

 


bottom of page